Binnenvloeren en wandtegels

Een kwalitatief afgewerkte mooie vloer in uw huis of appartement zorgt voor gezelligheid en vormt de basis voor een klassevol interieur. Tegels zijn ook heel makkelijk in onderhoud en er bestaan inmiddels enorm veel soorten, smaken en formaten.

Bent u op zoek naar een stijlvolle tegelwand of vloer in de keuken of een inloopdouche in de badkamer, en vooral een vakman die tijd maakt om tot het juiste resultaat te komen? Wij geven u graag advies over de gewenste vloer- of wandtegels en onze vakmannen plaatsen die met veel smaak in de gewenste stijl.

Niet enkel voor nieuwbouw maar ook bij renovaties zijn wij graag uw vakman. Als de ondergrond goed ligt en vooral nog vast, dan verlijmen we tegel op tegel. Met speciale lijm en een primer verfrissen we uw vloer in een mum van tijd.

Ook kleinere werkjes nemen we er met plezier tussen: tegeltjes boven de kookplaat bijvoorbeeld of een toilet opfrissen met nieuwe wandtegels.

Of het nu over je woonkamer, keuken of gang gaat, een doordachte tegelkeuze is een must: Vloerwerken Tijtgat staat garant voor vakkundige vloerprojecten! Vraag ons gerust meer informatie.

  • All
  • badkamer
  • binnenvloer
  • wandtegel

Contacteer ons

Tim Tijtgat
+32 (0) 468227461
info@vloerwerkentijtgat.be
www.vloerwerkentijtgat.be
Sint-Denijs ( Zwevegem )

    © Copyright all rights reserved by Tim Tijtgat vloerwerken 💪 powered by