Terras en Oprit

Handige harry’s kunnen wel overweg met laminaatvloeren in huis, want die kan je namelijk klikken. Een vloer daarentegen is precisiewerk voor experts. Een oprit is een nog grotere uitdaging, want die moet trouwens de zware last van een auto of ander voertuig kunnen dragen. Uw oprit dient dus stevig onderbouwd te zijn.

Bij de aanleg van een oprit kunnen er tal van steensoorten en materialen worden gebruikt: natuursteen, asfalt, beton, steentjes, enz. Vooral klinkers zijn bijzonder populair en bestaan in vele vormen en kleuren.

Een interessante keuze bij de klinkers is die tussen kleiklinkers en betonklinkers. Kleiklinkers zien er natuurlijker uit en zijn iets duurder, maar ze blijven langer mooi en zijn minder poreus. Met betonklinkers bespaart u flink en ze zijn goed bestand tegen zware belastingen. Beide varianten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.

Waar nodig plaatsen we de nodige uitzetvoegen: dit is zeer belangrijk met de weersomstandigheden in ons land.

Twijfelt u tussen tegels of klinkers? Welke soort klinkers, in welk verband te leggen? Laat u adviseren door onze vakmannen en vraag ons meer info.

  • All
  • blauwsteen
  • keramisch
  • oprit en trap
  • platinen

Contacteer ons

Tim Tijtgat
+32 (0) 468227461
info@vloerwerkentijtgat.be
www.vloerwerkentijtgat.be
Sint-Denijs ( Zwevegem )

    © Copyright all rights reserved by Tim Tijtgat vloerwerken  💪 powered by